A szolgáltatásunkról

  • A Self Store Budapest önálló, saját lakattal lezárható raktárszobákat biztosít 1 m2-től 135 m2-ig, tetszőleges méretben.
  • A sajátraktár a legjobb megoldás, ha költözik, felújít, külföldre utazik, vagy éppen csak nincsen elég helye.
  • A sajátraktár biztonságos.
  • Szinte bármekkora és bármilyen mennyiségű holmit el tud raktározni.
  • A nyitvatartási idő alatt bármikor ki- vagy bepakolhat a bérelt tárolójába.
  • Szolgáltatásunkat a piacon előforduló legkedvezőbb áron kínáljuk.

Áraink - akcióink

Akciós áraink Akciós áraink Akciós áraink
 

Miért válasszon minket?

Magyar vállalkozás

A Magyar sajátraktár!

A Self Store Budapest Magyarország első sajátraktára. Teljes mértékben magyar, családi vállalkozásként a hitvallásunk az, hogy mindenkire egyaránt szánunk időt és energiát. Nekünk mindenkinek az elégedettsége egyaránt nagyon fontos, legyen az magánszemély vagy céges ügyfél. Célunk nem egy profitorientált vállalkozás képének kialakítása, hanem sokkal inkább egy problémamegoldó, segítő közösség köztudatba kerülése. Tehát, ha Ön szerint segíthetünk, keressen minket bizalommal!

Biztonságos tárolás

Odafigyelünk értékeire!

Az épület 24 órás kamerás megfigyelés alatt áll, és őrzött területen helyezkedik el. Kártyás beléptető rendszerrel biztosítjuk, hogy az épületbe csak az arra illetékesek léphessenek be. A raktárhelyiségeket mindenki saját lakatjával zárja, amihez csak és kizárólag a bérlőnek vannak kulcsai.

Széles méretválaszték

Mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Tárolóhelyiségeinket 1m2-től 135m2-ig veheti igénybe, így szinte bármekkora és bármilyen mennyiségű dolgot el tud nálunk raktározni. Legyen szó saját áruról, komplett lakásberendezésről, nem használt bútorokról vagy akár csak pár dobozról, megtaláljuk az Ön számára legoptimálisabb raktárméretet anélkül, hogy ezek tárolásáért irreális árat fizetne.

A legjobb árak a piacon

Ennél kedvezőbbet nem talál!

A szolgáltatás legjobb árait garantáltan a Self Store Budapest biztosítja! Magánszemélyek számára a raktárbérlés ÁFA-tól mentes. Szolgáltatásunk semmilyen plusz vagy rejtett költséget nem tartalmaz.

Ügyfélbarát nyitvatartás

Nyitvatartásunk

Nyitvatartási időnk alatt kedve szerint ki- vagy bepakolhat a bérelt raktárszobájába. Előzetes egyeztetés alapján a nyitvatartási időn kívül is biztosítunk hozzáférést

Profi költöztetés

Velünk a költözés is egyszerű!

Amennyiben igénybe veszi raktározási szolgáltatásunkat, a szállításnál a következő, kedvező ajánlatot tudjuk biztosítani:

Teherautó bérlése és 1 rakodó díja: 4490 Ft/óra

Teherautó bérlése és 2 rakodó díja: 5990 Ft/óra

Teherautó bérlése és 3 rakodó díja: 7490 Ft/óra

+1 rakodó díja: 1500 Ft/óra

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, illetve egyéb, a szállítással kapcsolatos kérdéssel és időpont egyeztetés végett, kérjük bátran hívja a +36-70-771-80-77-es telefonszámot!

Rendszeres akciók

Rendszeres akciók

Hűséges ügyfeleinket és az újonnan érkezőket is rendszeresen megjutalmazzuk újabb és újabb akcióinkon keresztül. Jelenlegi akcióinkat megtalálja ITT!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, illetve kövessen minket Facebookon vagy Twitteren, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről és a legújabb akciókról!